پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ آبان ۱۳۸۹، ۱۵:۵۲

کاهش روند تخریب جنگل‌ها در آذربایجان شرقی

کاهش روند تخریب جنگل‌ها در آذربایجان شرقی

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیرکل منابع طبیعی آذربایجان شرقی از کاهش روند تخریب جنگل‌ها در استان خبر داد.

رستم صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز تاکید کرد: وسعت جنگل‌های ارسباران به هیچ عنوان کاهش نیافته است و این میراث طبیعی تخریب نشده است.

وی تصریح کرد: استان آذربایجان شرقی بیش از 180 هزار هکتار جنگل دارد که در بر گیرنده 1.25 درصد سطح جنگل‌های کل کشور است.

وی ادامه داد: 164هزار هکتار از جنگل های استان با عنوان جنگل‌های ارسباران در شهرستان‌های کلیبر، اهر، ورزقان و جلفا و 24 هزار هکتار ذخیره‌گاه‌هایی است که در شهرستان‌های میانه، عجبشیر، اهر، بناب و مراغه واقع شده‌اند و وسعت آنها از 15 سال پیش در حال طی یک سیر مثبت است.

صادقی همچنین با اشاره به حجم وسیع جنگل‌های استان تاکید کرد: اداره کل منابع طبیعی طبق شرح وظایف خود مکلف به حفاظت از این منابع طبیعی و ملی است که در این راستا فعالیت‌هایی نظیر توانمندسازی جوامع محلی، مدیریت و نگهداری ذخیره‌گاه‌ها، اجرای عملیات احیا و غنی‌سازی، اجرای عملیات اصلاح و پرورش انجام شده است.

مدیرکل منابع طبیعی استان کشت و توسعه گیاهان مولد و محصولات غیرچوبی، تولید نهال، توسعه جنگل‌کاری‌ها در اراضی جنگلی را از جمله اقدامات موثر در راستای حفظ جنگل‌ها دانست.

صادقی عدم اتکای جنگل‌نشینان به تامین سوخت از محصولات جنگلی و جایگزینی سوخت فسیلی، مهاجرت بخش عمده اهالی منطقه به شهر و عدم صدور مجوز قطع درختان را از علل اصلی توقف کاهش وسعت این جنگل‌ها برشمرد.

کد خبر 1186737

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha